Tamar - Activiteiten
Activiteiten bij Tamar
De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van onze activiteitencommissie (activiteiten@vvtamar.nl). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina.Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!


7 okt. 2023
Opening lustrumjaar

Houd je avond vrij want Tamar wordt 60 jaar en dat vieren we niet met een kringverjaardag.

Om 20:00 beginnen we met heel de vereniging met jeu de boules bij boules en bites en daarna gaan we door naar de feestfabriek om onze verjaardag vanaf minuut 1 te vieren. 
Deze activiteit is gratis voor alle leden.

Wil je ook samen eten vantevoren, schrijf je in op de diner pagina!


8 okt. 2023
Nieuwe Leden Activiteit

Tijdens de Nieuw Leden activiteit krijgen nieuwe leden de kans om nieuwe banden te creëren en reeds gemaakte banden aan te sterken met de Tamarianen.


11 okt. 2023
Scheidsrechter cursus

Om alle regels en handgebaren die komen kijken bij het scheidsrechteren uit te leggen, zal er een scheidsrechter cursus plaatsvinden voor het interne toernooi in de DIES week. Alle leden zijn welkom om de cursus te volgen om de kennis op te frissen of te leren hoe je een wedstrijd scheidsrechterd. Alle nieuwe competitie spelers worden geacht deze cursus te volgen (als je al ervaring hebt met scheidsen als nieuw lid, kan je dat aangeven bij de wedstrijdsecretaris).


11 okt. 2023
Tamar Tijdreizigers Toernooi

Op de woensdag van de DIES week vindt om 20.00 het Tamar Tijdreizigers Toernooi plaats. Er wordt van iedereen verwacht dat ze er zijn dus schrijf je uit voor de die woensdag via de website als je er niet bij bent. De teamindeling wordt later gecommuniceerd, maar bereid je voor op een thematisch avondje volleyballen en een prijs om voor te strijden.


Beste Tamarianen,

Van 24 t/m 27 november staat de Oostblokreis gepland 🌍. Waar deze reis naartoe zal gaan blijft voorlopig nog een verrassing