Tamar - Toernooien
Toernooien bij Tamar
Elk jaar organiseerd Tamar verschillende toernooien, zoals het 4-tegen-4 toernooi en het Tamar-Nuvoc toernooi. Hier op deze pagina kun je de inschrijvingen vinden van deze toernooien zodra deze georganiseerd worden. Houdt deze pagina dus goed in de gaten voor wanneer de inschrijvingen open gaan! Tijdens het toernooi kun je hier het speelschema van je team vinden (ook als je scheidsrechter moet zijn) en de uitslagen van de wedstrijden.
Mocht een toernooi inschrijving gesloten zijn, maar wil je toch nog meedoen? Of heb je nog een andere vraag over een van de georganiseerde toernooien stuur dan een mail naar toernooi@vvtamar.nl.

08-06-2024
Tamar - Nuvoc toernooi

Hallo volleybal liefhebbers,

Na het grote succes van andere jaren organiseert Tamar opnieuw het Tamar-Nuvoc toernooi samen met Nuvoc! Het toernooi vindt plaats op zaterdag 8 juni in Veldhoven. Naast volleyballen en het drinken van wat biertjes🍻, wordt een overheerlijke (optionele) lunch en BBQ georganiseerd. 


De inschrijvingen zijn open tot 18 mei via de link, VOL=VOL. Verzamel je volleybal vrienden of (oude) teamgenoten zo snel mogelijk bij elkaar, trek je kleurrijkste outfit aan en geniet van een dag volleybal samen met ons.

Stuur ons een email als je nog vragen hebt! (toernooi@vvtamar.nl) 


Liefs,

De toernooicommissie 


PS. als je niet genoeg teamgenoten kunt vinden kan je ons een email sturen en dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Deelname aan het toernooi kost € 25,- per team. Een team mag bestaan uit alleen mannen, alleen vrouwen, of gemixt en bestaat uit 6 tot 10 deelnemers. De inschrijving is compleet als je het inschrijfgeld en eventuele kosten voor de lunch (€ 6,- pp) en barbecue (€ 12,50 pp) hebt overgemaakt op rekeningnummer NL53 RABO 0147 9848 23 ten name van Volleybalvereniging Tamar, onder vermelding van Tamar-Nuvoc + je teamnaam.